Dnes bych ráda sdílela cestu moc příjemné klientky, můžeme jí říkat např. Veronika.


Veronika přišla s tím, že se cítí neviditelná, má tendenci se umenšovat, má strach se projevit, cítí trému mezi lidmi. Sdílela svůj pocit nekonečných to-do listů v jejím životě, únavy, snahy o kontrolu, řád.


Veronika si ale zároveň už na prvním setkání uvědomovala, jak je úžasná, jen cítila, že má strach to ukázat světu.
S Veronikou jsme vyrazily na krásnou cestu za její vizí, což byla LEHKOST, ZÁBAVNÝ ŽIVOT, SVOBODA A ÚSPĚCH V PODNIKÁNÍ. A také za projevením sebe samotné jako ZáŘÍCÍ VIDITELNÉ ŽENY, která rozzáří i ostatní, nechce se spokojit s průměrem, s klasickou šedí, ale dovoluje si užít život, takový veselý chaos.
S Verčou jsme využily různé koučovací metody, často i hlubší techniky, díky nimž se postupně zbavovala různých přesvědčení a obav a začala odkrývat a s odvahou se nechávat vědomě vidět, jaká skutečně je. Uvědomila si svou ženskou sílu, hloubku a šla odvážně do nových aktivit, do komunikace, které se předtím obávala.
Pamatuji si, jak jednou Veronika přišla s jednou hodně nepříjemnou a pro ni trapnou situací, kde cítila, že chce být neviditelná. Po použití techniky vyrazila do dalšího týdne s odhodláním, se do té situace znovu vrátit a postavit se k ní jinak. Tak fungují techniky, máte nový pocit a s tím se vám jde do dalších situací lépe.
Za týden přišla s tím, že tam byla, cítila se nepříjemně, ale stejně tam šla a najednou v té situaci, při vysvětlování a konfrontaci s lidmi jí naskočil pocit „teď už je to jinak“. Dokázala situaci ustát v klidu a při tom pozorovat i okolí. Uvědomila si, že nemusí být neviditelná, může zářit a dostavil se i pocit energie a vibrujících buněk.
Postupně jsme zpracovávaly další situace a Verča začala nové chování, energii a záři stále více projevovat i navenek. Jak sama říkala mnohem častěji se jí dařilo: jednat ve svém zájmu, už nepotřebovat, aby s ní všichni souhlasili, užívat si to, odpoutat se, neočekávat a vše nekontrolovat.
Nedávno jsme si vyhodnotily, kam Veronika došla. Je krásné vidět jak ZÁŘÍ, SEBEVĚDOMĚ stojí ve své síle, sdílí spontánně své názory a v podnikání nabízí své služby. Uvědomuje si, co za poslední dobu díky svému odhodlání , vytrvalosti a odvaze zkoušet nové přístupy dokázala. Co vše se naučila a jak sama řekla dnes už je takovým koučem na lavičce, který má volbu, co udělat a jak a zda to udělat zrovna teď. Je to na ní. Na začátku si přišla spíš jako hráč mezi mantinely.
Pustila kontrolu, víc si užívá každý den, ukazuje možnosti lidem kolem sebe, podává jim pomocnou ruku a pak už to nechá na nich, zda to využijí či ne. Předává zodpovědnost.
Mám velkou radost, že jsem byla součástí její cesty a ráda budu dál sledovat na sítích, jak září stále víc a dál a jak se u toho baví 🙂