Věříte, že můžete spoustu věcí ve vašem životě ovlivnit, tvoříte si svůj život a to jak se budete cítit? Já ano, a stále více mě to i baví.

Je zajímavé objevovat si své automatické a často nevědomé reakce v různých situacích a jen tím objevením to nekončí, ono to nestačí. Spoustu si toho na jednotlivých lekcích při koučinku uvědomíte a to je skvělé, najdete i novou cestu, nové chování, které chcete mít místo té obvyklé reakce.

Další velmi důležitou fází je, změny pomalu ale jistě zavádět do každodenního života a také pak vyhodnocovat , jak se Vám to dařilo nebo nedařilo. Vytrvalost je také podmínkou dosažení trvalé změny. Při koučinku jde o proces, dbáme při něm na všechny fáze a tím se upevňují nové návyky. Pokud chcete dosáhnout trvalé změny je nutné se tomu věnovat minimálně 3 měsíce.

Často se nám v průběhu děje, že skočíme znovu do automatické reakce, při správném vedení si toho všimnete a vrátíte se třeba několikrát na tu svou novou cestu, kterou chcete jít. Je to tedy o vytrvalosti, odhodlání jít znovu do akcí, učení se z toho co se mi povedlo i nepovedlo. Na každém pokusu lze najít poklad, který nám příště pomůže.

Moc si cením svých klientů, kteří znovu a znovu jdou do aktivit, které při koučinku nastavujeme a na konci je čeká nový život, učí se lépe komunikovat své potřeby, lépe se starají o sebe a svou radost, jsou sebevědomější a tím se dějí i změny v jejich okolí.

Nyní jsem uzavřela se skvělou klientkou jednu dlouhodobou spolupráci , uvědomila si, jak moc se změnila a jak je jí dobře. Brzy Vám její příběh nasdílím.

Pokud chcete vykročit ke změně a chcete tomu dát tu pozornost a energii, s koučem dokážete opravdu hodně. Vyberte si takového, který s vámi ladí a rozhodněte se pro dlouhodobou spolupráci, jen tak se ve vás změny ukotví trvale.

Pokud máte chuť se seznámit, domluvte si o ukázkovou lekci, případně si napiště o výhodný Vánoční balíček ode mě za ceny platné do konce roku. Začít můžete kdykoli v příštím roce, tak aby to byl pro vás ten pravý čas.