Když napadne sníh a vidím, jak je přede mnou neporušený, jako čisté plátno, mám chuť vyšlapat si novou cestu. Máte to také tak?

Teď je na to krásné období, kolem Vánoc se zastavit a vyhodnotit si uplynulý rok a jak se teď mám. A možná mě napadne i něco nového, co chci zažít a jak si chci tu cestičku dál šlapat, jestli mě baví ta, co jí už mám vyšlapanou, nebo zkusím nějakou novou a jaká bude.

Také mě to láká k nové, nevyšlapané a dlouho o ní přemýšlím, a v srdci cítím, že tam mám jít. A znáte to, ty hlasy zvenku, jaká je dnes situace a jak bude hůř…. . A také ty vnitřní, co když se to nepovede, co když prohraješ a budeš se muset vrátit na tu vyšlapanou… Máme to všichni. A pak takový ten, když to nezkusíš, můžeš na konci života litovat.

Tak přeji klidný vánoční čas a využijte jej, pro zklidnění a vyhodnocení minulého. A může být zajímavé jít ven, až napadne sníh a jen tak si v něm vyšlapat tu svou novou cestičku a pak si uvědomit, kam to vlastně jdu a ten pocit jak mi v tom je? Také to udělám a možná budu mít už jasno.